Миколаївські «батьківщинівці» готові відстояти інтереси трудового колективу

До Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» звернувся співробітник комунального підприємства «Миколаївелектротранс» Борис Шут з проханням захистити колектив від свавілля нинішнього керівництва.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» чоловік від імені колективу вже звертався до окремих народних депутатів, керівництва міста та області. У зв’язку із відсутністю реакції вирішив прийти до «Батьківщини», партії, якій довіряє.

«Насправді, ситуація на підприємстві жахлива. Як з’ясувалося, новий керівник КП «Миколаївелектротранс» фактично поступово доводить підприємство до руйнації, — скорочує досвідчених робітників, не виплачує вчасно зарплату, просто не в змозі ефективно керувати. Звісно, ми від імені парторганізації та депутатів-«батьківщинівців» звернемося до органів місцевого самоврядування та місцевої виконавчої влади з вимогою навести лад на підприємстві та захистити колектив», — зазначила член бюро Миколаївської парторганізації ВО «Батьківщина» Наталія Дурачевська.

За її словами, планується зустріч очільника миколаївських партійців Михайла Соколова з трудовим колективом «Миколаївелектротрансу».