Миколаївські «батьківщинівці» ініціювали акцію з благоустрою

Партійці Кривоозерського району долучилися до Всеукраїнської акції з озеленення населених пунктів та висадили дерева в центральну сквері смт Криве Озеро (Миколаївська область).

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, керівникам районних та партійних осередків рекомендовано придбати дерева та висадити їх в парках, житлових мікрорайонах, на дитячих майданчиках.

«Власним коштом «батьківщинівців» були придбані саджанці хвойних дерев, які добре приживаються в нашій кліматичній зоні. В заході з висадження дерев взяли участь члени партії з родинами, долучилися й пересічні громадяни. Плануємо продовжити акцію на весь район та закликаємо всіх небайдужих громадян приєднатися до неї», — зазначила голова Кривоозерської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Наталія Дурачевська.