Миколаївські «батьківщинівці» ініціюють розглянути питання про референдум на сесії

Депутати Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщини» звернулися із закликом до всіх депутатів підтримати звернення щодо проведення Всеукраїнського референдуму по забороні продажу сільськогосподарських земель.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», ідею проведення референдуму підтримали досвідчені депутати-аграрії.

«Відстоюючи позицію партії, пояснив депутатам на профільній комісії, що процедура підготовки до проведення Всеукраїнського референдуму вже запущена. І «Батьківщина» разом з Асоціацією фермерами боротиметься за те, аби земля не стала товаром. Ми бажаємо, щоб до нас приєдналися всі демократичні сили та органи місцевого самоврядування, які за Конституцією є розпорядниками цих земель. Аби дати можливість народу вирішувати долю української землі», — зазначив, презентуючи Звернення, перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.