Миколаївські «батьківщинівці» не допустять фальсифікацій на місцевих виборах

Представники миколаївської «Батьківщини» отримали найбільшу кількість керівних посад у територіальних виборчих комісіях, що створені для проведення виборів в об’єднаних територіальних громадах 11 грудня.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», перші вибори відбудуться в п’яти громадах області, — Мостівській, Чорноморській, Михайлівській, Олександрівській та Прибужанівській.

Представники миколаївської «Батьківщини» представлені в складі кожної з територіальних виборчих комісій, двоє з них стали головами комісій, є один заступник голови комісії та один секретар.

«Ми максимально заповнили комісії нашими партійцями, аби запобігти можливим провокаціям та фальсифікаціям. Члени комісій від «Батьківщини» мають досвід роботи у виборчому процесі, тож не допустять порушень під час проведення голосування та підрахунку голосів. До того ж ми витримали встановлені законом терміни та умови подання кандидатур, що свідчить про високий рівень організаційної роботи обласного партосередку», — зазначив очільник миколаївських «батьківщинівців» Михайло Соколов.

Як відзначають спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА, процес внесення місцевими партіями подань щодо складу територіальних комісій проходив без порушень та конфліктів.