Миколаївські «батьківщинівці» одноголосно обрали нового керівника

В Миколаєві відбулася XV обласна звітно-виборна конференція обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на якій заслухано звіти в.о.голови осередку та голів районних і міських парторганізацій, обрано делегатів на черговий з’їзд партії, відбулося голосування за очільника миколаївських партійців. Ним став відомий політик, депутат Верховної Ради 8-го скликання Вадим Підберезняк, який до цього часу виконував обов’язки голови.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в роботі конференції взяли участь народний депутат України Вадим Ивченко та представник центрального апарату партії Ігор Зарічанський.

Вадим Підберезняк подякував за довіру «батьківщинівцям» та пообіцяв, що зробить усе можливе для того, щоб партія розвивалася та ставала міцнішою.

«Сьогодні ситуація така, що ми маємо зняти фраки та одягти робу. Завдань у кожного із нас багато, головне — це те, що в нас є спільні цілі, які «Батьківщина» ставить перед всіма нами, а саме, формування міцних команд у кожній громаді. Переконаний, що із сильною миколаївською командою ми отримаємо перемогу на місцевих виборах», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації Вадим Підберезняк.