Миколаївські «батьківщинівці» організували акцію для дітей бійців АТО

Перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Олег Кравець разом із громадською організацією «Асоціація учасників та інвалідів АТО» розпочав довгострокову акцію «Відкриємо дітям чудеса України». В рамках заходу перша група дітей учасників АТО відвідали одне з семи природних чудес України — Національний природний парк «Бузький Гард».

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Метою нашої акції є показати дітям унікальні місця області, дати зрозуміти необхідність їхнього збереження для майбутнього. Одна з таких місцевостей — Бузький Гард, який називають справжньою козацькою колискою. Протягом 300 років він був центром Бузько-Гардівської паланки Війська Запорізького. Також ця земля щедра на природні багатства та унікальні ландшафтні комплекси» — зазначив перший заступник голови миколаївських партійців Олег Кравець.

Він вважає, що подібні акції привернуть увагу громадськості до ганебних намірів Енергоатому затопити Гард заради підняття рівня Олександрівського водосховища.