Миколаївські «батьківщинівці» організували футбольний турнір

За підтримки депутатів Очаківської міськради від ВО «Батьківщина» та Миколаївської обласної «Батьківщини молодої», в Очакові відбувся  «Кубок Федерацій Футболу» для 13-річних хлопців.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у змаганні взяли участь сім футбольних команд з Очакова та Очаківського району, серед яких кращою стала команда Куцурубської об’єднаної територіальної громади.

«Ми завжди підтримували й будемо підтримувати розвиток спорту для дітей та молоді. Адже тільки здорова та впевнена в своїх силах нація здатна будувати майбутнє. Сьогодні команди боролися в наполегливій боротьбі та проявили волю до перемоги, бойовий дух. Перемогли ж найкращі», — зазначив керівник Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Тимошенко.

Голова Миколаївської обласної «Батьківщини молодої» Тимур Глушко подякував очаківським партійцям за добру організацію турніру, гарну підготовку до чемпіонату, теплий прийом гостей. Від Очаківської міської парторганізації та обласної молодіжної організації всі учасники турніру отримали солодкі подарунки.