Миколаївські «батьківщинівці» організували живий ланцюг єднання на підтримку Надії Савченко.

Сьогодні в рамках Всеукраїнської ініціативи за визволення з-за грат народного депутата від «Батьківщини» Надії Савченко, представники Миколаївської обласної парторганізації виступили зі своєю позицією на центральній площі міста.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина».

«Батьківщинівці» вийшли з плакатами на площу Соборну, аби привернути увагу миколаївців на мужній вчинок української льотчиці, яка бореться за Україну. «З моменту ув’язнення нашої Надії ми постійно виходимо із закликами на вулиці міста, аби «розбудити» наших городян. Аби вони насправді зрозуміли, що нашу єдину українську надію зараз уособлює в собі Надія Савченко. Прикро, що діюча влада, незважаючи на обіцянки, не спромоглася зробити нічого, аби визволити відважну дівчину, яка перед всім світом постала, як символ незламності України» — зазначив керівник Корабельной районної організації м. Миколаєва Роман Мамчур.

Представники політичної сили, до якої належить Надія Савченко, організували живий ланцюг на її підтримку та пройшли ходою центральною вулицею міста.