Миколаївські «батьківщинівці» підбили підсумки року

В Миколаєві відбулася нарада керівників районних та міських парторганізацій ВО «Батьківщина», в якій взяли участь депутати ОТГ, обрані 24 грудня.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» учасники наради підбили підсумки року, що минає, виборів до ОТГ, а кращих партійців відзначено Подяками від лідера партії.

«В результаті виборів до ОТГ, які відбулися 24 грудня, «Батьківщина» виборола друге місце серед партій та завела до рад 32 своїх кандидатів. Найкраще відпрацювали Березанський, Миколаївський та Казанківський партосередки. На жаль, ці вибори супроводжувалися шаленим тиском з боку влади на кандидатів-«батьківщинівців». Тим не менш, результат цілком задовільний», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

По завершенню наради Олег Крвець вручив партійний квиток новому партійцю, відомому миколаївському волонтеру, Євгену Воробьову, який став членом Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина».