Миколаївські «батьківщинівці» підбили підсумки року

В Миколаєві керівники районних та міських партійних організацій ВО «Батьківщин» взяли участь у нараді, на якій проаналізували підсумки роботи в минулому році.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», окремо розглянуто питання відносно результатів перших виборів до об’єднаних територіальних громад в Миколаївській області, які відбулися 11 та 18 грудня 2016-го року.

«Партійці Миколаївщини отримали 40 депутатських мандатів, випередивши за кількістю пропрезидентську БПП. Безумовно, це — свідчення високої довіри людей до «Батьківщини» та її лідера, Юлії Володимирівни Тимошенко. Мислячі люди розуміють, що необхідно провести повне перезавантаження влади, яка повністю себе дискредитувала. Вибори до об’єднаних територіальних громад довели, що українці бажають бути власними господарями в своєму домі, у власній громаді», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.

За результатами виборів до ОТГ кращими районами визначено Миколаївський, Вітовський та Первомайський, в яких «батьківщинівці» вибороли найбільшу кількість мандатів. Керівникам районних партосередків вручені подяки та грамоти від голови партії Юлії Тимошенко. Подяками також відзначені партійці за вагомий особистий внесок у перемогу кандидатів від партії ВО «Батьківщина» на перших виборах об’єднаних територіальних громад.

DSC_1783DSC_1784DSC_1785DSC_1790DSC_1801DSC_1798DSC_1800DSC_1803DSC_1806DSC_1807