Миколаївські «батьківщинівці» підтримали дитячий футбол.

Голова Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов прийняв участь у відкритті всеукраїнського юнацького футбольного турніру, що відбувся в Миколаєві.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в турнірі взяли участь 52 команди кращих футбольних шкіл України з Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Києва, Донецька, Маріуполя та інших міст.

В змаганнях, що були присвячені 72-ій річниці визволення Миколаєві від німецько-фашистських загарбників, виборювали звання переможців хлопці 2000-2004 років народження. Михайло Соколов привітав юних спортсменів та кращим з них вручив кубки, почесні грамоти та подарунки. «Спортивне майбутнє України та майбутнє держави взагалі пов’язую саме із розвитком спорту, допомогою талановитій молоді, популяризацією здорового образу життя. В цьому полягає позиція нашої політичної сили. Подібні турніри виховують у хлопців відчуття відповідальності, товаришування, вміння працювати в одній команді. «Батьківщина» завжди буде підтримувати спорт та молодь. Сподіваюсь, що наступного разу до Миколаєва завітає ще більше команд з тих міст та містечок, які сьогодні знаходяться на тимчасово окупованих територіях» — зазначив Михайло Соколов.

футбол2 футбол3футбол1