Миколаївські «батьківщинівці» підтримали дитячий футбол.

Голова Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов прийняв участь у відкритті всеукраїнського юнацького футбольного турніру, що відбувся в Миколаєві.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в турнірі взяли участь 52 команди кращих футбольних шкіл України з Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Києва, Донецька, Маріуполя та інших міст.

В змаганнях, що були присвячені 72-ій річниці визволення Миколаєві від німецько-фашистських загарбників, виборювали звання переможців хлопці 2000-2004 років народження. Михайло Соколов привітав юних спортсменів та кращим з них вручив кубки, почесні грамоти та подарунки. «Спортивне майбутнє України та майбутнє держави взагалі пов’язую саме із розвитком спорту, допомогою талановитій молоді, популяризацією здорового образу життя. В цьому полягає позиція нашої політичної сили. Подібні турніри виховують у хлопців відчуття відповідальності, товаришування, вміння працювати в одній команді. «Батьківщина» завжди буде підтримувати спорт та молодь. Сподіваюсь, що наступного разу до Миколаєва завітає ще більше команд з тих міст та містечок, які сьогодні знаходяться на тимчасово окупованих територіях» — зазначив Михайло Соколов.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30