Миколаївські «батьківщинівці» підтримали однопартійця

На позачерговій сесії Вітовської районної ради з ініціативи «батьківщинівця», депутата районної ради Олега Кравця ухвалено рішення про засудження бездіяльності правоохоронних органів.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», депутати підтримали звернення колеги стосовно розслідування резонансної справи відносно миколаївського партійця з Вознесенська Юрія Кондратенкова.

«Представники фракції «Батьківщина» у Вітовській районній раді обурені тим фактом, що відносно нашого колеги з Вознесенська чиняться протиправні дії. За останні два місяці його та родину залякують невідомі люди та влаштовують злочини. Натомість правоохоронні органи не реагують ані на протиправні дії, ані на неодноразові заяви нашого одно партійця», — зазначає перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Нині всі районні та міські партійні організації «батьківщинівців» за приміром Вітовської РПО, звертаються до Миколаївської обласної ради з вимогою засудити протиправні наміри та вимагати від правоохоронних органів адекватних дій.