Миколаївські «батьківщинівці» підтримали протест проти подвійних тарифів

На Соборній площі в Миколаєві відбувся мітинг містян, що висловили протест проти компанії «Місто для людей», яку влада обрала керуючою. Протест підтримали представники Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» та члени Антикорупційного бюро, яке створено при підтримці партії.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», завдяки недолугим діям міської влади, мешканці двох районів та трьох мікрорайонів міста отримали одночасно платіжки від старих ЖЕКів та нової компанії «Місто для людей».

«Люди обурені тим, що відтепер не знають, якій саме житловій компанії сплачувати за комунальні послуги. Містяни не бажають платити вдвічі більшу попередньої квартплату, що встановила нова керуюча компанія та вимагають надати їм право самім обирати комунальне підприємство, яке їх обслуговуватиме. На жаль, поки міська влада не чує вимог миколаївців», — зазначив голова Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Солодов.

Представники Миколаївської міської «Батьківщини» та Антикорупційного бюро запропонували учасникам мітингу заповнити заяви на отримання безкоштовної правової допомоги.