Миколаївські «батьківщинівці» підтримали проведення спортивного змагання

Голова Миколаївського партосередку ВО «Батьківщина» Михайло Соколов дав старт другому етапу Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів». Почесну місію йому делегували організатори змагань.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у спортивних змаганнях взяли участь 52 екіпажі з Одеської, Запорізької, Херсонської, Київської, Харківської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської областей та Чернівців.

За словами голови Миколаївської парторганізації Михайла Соколова, «батьківщинівці» підтримують всі види спорту, адже відстоюють здоровий образ життя.

«Ми бажаємо, аби ворота Миколаївської області були відчинені для будь-яких спортивних змагань, для ралі «Кубок Лиманів» та інших чемпіонатів. Миколаїв — дружнє місто, яке із задоволенням приймає спортсменів-учасників. Створено комфортні умови для того, аби миколаївці змогли ознайомитися з ходом змагань, побачити спортсменів, вболівати за них». – зазначив Михайло Соколов.