Миколаївські «батьківщинівці» підтримують бійців АТО

Активісти Братської районної парторганізації (Миколаївська область) від ВО «Батьківщина» відгукнулися на скарги бійців АТО відносно недоплати їм грошової допомоги.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до районного осередку звернулося двоє військовослужбовців, які не отримали законних коштів.

«До 9 травня 2016-го року учасники війни на Донбасі Роман Кучерюк та Вадим Пелюшенко мали би отримати соціальну допомогу по 5650 гривень кожен. Натомість їм виплачено по 920 гривень. Ми подали до суду з приводу бездіяльності управління соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації та структурного підрозділу в Братському районі», — зазначила голова Братської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Олена Петренко.

На переконання лідера районної парторганізації, юриста за фахом, подібне беззаконня відбувається крізь. Людям слід роз’яснювати їхні права.