Миколаївські «батьківщинівці» підтримують контрактну армію

Голова Миколаївського обласного осередку ВО «Батьківщина» Михайло Соколов відвідав Центр відбору на військову службу за контрактом та ознайомився з умовами його роботи.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», з початку року понад тисяча миколаївців вступила до лав української армії за контрактом. Щодня Центр відвідує до десяти чоловік, які виявили бажання служити в професійній українській армії. Кількість контрактників збільшується завдяки поліпшенню матеріального забезпечення військових.

«Ми пишаємося нашими героїчними воїнами, які ціною власного життя та здоров’я охороняють українські території від агресора. Миколаївщина вдячна бійцям, які відгукнулися на нову державну політику стосовно формування професійної армії. Звісно, це непростий шлях, але єдиний реальний варіант в умовах війни на Сході. Як представник «Батьківщини» та перший заступник голови Миколаївської обласної ради зроблю все можливе, аби створити для бійців-контрактників всі необхідні умови для проходження служби», — зазначив під час зустрічі з бійцями Михайло Соколов.

Голова миколаївських партійців вислухав побажання воїнів та гарантував сприяння у вирішенні проблемних питань.