Миколаївські «батьківщинівці» пікетували сесію обласної ради

Представники Миколаївського обласного осередку ВО «Батьківщина» організували пікет біля будівлі обласної ради, де відбувалася позачергова сесія.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», учасники акції звернулися до керівництва області із вимогою передати до президента та парламенту заяву стосовно продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

«Кожен десятий мешканець області висловив свою думку з приводу ймовірного продажу землі. 83 тисяч жителів області сказали категоричне «ні» та поставили підписи за продовження мораторію. Ринок землі не може виникнути в той час, коли в Україні проливається кров співвітчизників, коли наші хлопці гинуть, відстоюючи незалежність держави та власної землі», — зазначив на мітингу голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.

Перший заступник очільника обласного осередку Олег Кравець зачитав Звернення до президента, парламенту та миколаївського губернатора, в якому міститься вимога почути думку народу та зупинити заплановану земельну анархію. Як зазначив Олег Кравець, необхідно продовжити мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення на п’ять років і «Батьківщина» виборюватиме вимоги більшості українських селян.