Миколаївські «батьківщинівці» презентували «Новий курс України» на Студентській республіці

Протягом трьох днів в Очакові Миколаївської області відбувався XX регіональний етап мульти-фестивалю «Студентська республіка» Миколаївщини. В рамках форуму за ініціативи очаківських «батьківщинівців» відбулася презентація «Нового курсу України», оголошеного лідером партії Юлією Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», метою форуму, який зібрав студентів з усієї області, є виховання покоління здатних вільно мислити людей, свідомих лідерів для України. В ході заходу обрано студентського меру та магістрату.

«Очаківська міська парторганізація ВО «Батьківщина» надала організаційну та інформаційну підтримку проведенню заходу. Окрім того, в ході одної з панельних дискусій відбулося обговорення основних положень «Нового курсу України». Продемонстровані відеоматеріали та слайди з всеукраїнського форуму, який відбувся 15 червня в Києві. Молодь охоче взяла участь в обговоренні та висловила низку конструктивних пропозицій, які ми візьмемо до роботи», — зазначив голова Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Тимошенко.