Миколаївські «батьківщинівці» придбали обладнання для пологового будинку

Депутати Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» відгукнулися на прохання головного лікаря Первомайської лікарні придбати ліжка-трансформери для пологового відділення.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», коштом депутатів придбано два сучасних ліжка для породіль.

«Для команди «Батьківщина» це чергова успішно завершена справа, яка зробить перебування породіль у відділенні комфортнішою. Відчути переваги сучасного обладнання зможуть жінки п’яти районів області, де закрилися пологові відділення. Незважаючи на оголошену владою реформу медицини, стан обладнання в наших лікарнях залишається на рівні радянських часів. Тому депутати-«батьківщинівці» вирішили власним коштом допомогти медичному закладу», — зазначив депутат Первомайської міської ради Тимур Глушко.

Головний лікар Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні  Олег Чекрижов вручив Подячні листи «батьківщинівцям», — Михайлу Соколову, Андрію Власенку та Тимуру Глушку. Він підкреслив, що завдяки ліжкам, вартість яких сягає 180 тисяч гривень, народжувати стане комфортніше, а персоналу зручніше працювати.