Миколаївські «батьківщинівці» привітали родини загиблих бійців

На честь свята весни «батьківщинівці» Вознесенської міськради та партійні активісти зустрілися з матерями та дружинами героїв, що загинули в АТО.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», під час зустрічі згадали сімох хлопців з Вознесенська, які віддали життя за мирну Україну. Це Гречаний Володимир, Карабівнічий Сергій, Костенко Костянтин, Бондар Олександр, Макаров Сергій, Столяров Василь, Каленнік Сергій.

«Ми переконані, що родини наших відважних бійців мають відчувати увагу та турботу з боку суспільства. Вони ж віддали країні найдорожчих людей, своїх чоловіків та синів. Тих, хто був опорою в родині, тих, хто завжди вітав їх із традиційним березневим днем. Тому ми просто спромоглися створити для цих жінок маленьке свято», — зазначив депутат Вознесенської міської ради від ВО «Батьківщина» Олег Сердега.

За чаєм лунали слова визнання і підтримки рідним та близьким героїв, власні проникливі вірші, душевні пісні і музика в їхню честь. Організатори зустрічі вдячні за допомогу викладачам «Дитячої школи мистецтв», вознесенському магазину «Квіти», капелану отцю Михайлу.

вознес2 вознес3 вознес4вознес1