Миколаївські «батьківщинівці» привітали ветеранів зі святом

В травневі дні примирення партійці миколаївської «Батьківщини» привітали ветеранів зі святом. Представники партії організували для героїв святкові заходи, культурно-мистецькі програми, «польові кухні».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», заходи відбулися в Кривоозерському, Очаківському, Жовтневому, Арбузинському та інших районах області.

«Ми спромоглися надати допомогу всім, хто захищав Батьківщину від ворогів. На жаль, ветеранів другої світової залишилося небагато. Втім, щиро вдячні героям нинішнього часу, воїнам афганцям та бійцям з АТО. Переконана, що сучасному поколінню є з кого брати приклад, є на кого рівнятися», — зазначила голова Кривоозерської районної партійної організації Наталія Дурачевська.

В День Перемоги миколаївські «батьківщинівці» поклали квіти до могил героїв, вшанували їх пам’ять у патріотичному дусі.перемога1 перемога2 OLYMPUS DIGITAL CAMERAперемога4