Миколаївські «батьківщинівці» приєдналися до акції з озеленення

Партійці Миколаївщини розпочали висаджувати дерева в населених пунктах області. Рішення про приєднання до акції «Посади дерево» було прийнято днями на розширеному засіданні бюро Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, керівникам районних та партійних організаціям рекомендовано придбати саджанці дерев та висадити їх в парках, житлових мікрорайонах, на дитячих майданчиках.

Одними з перших в області акцію з озеленення підтримали «батьківщинівці» Єланецької районної партійної організації.

«За допомоги держлісгоспу ми висадили алею каштанів біля дитячого майданчика в смт Єланець та в одному з мікрорайонів селища. Мешканці Єланця схвально поставилися до нашої ініціативи. Плануємо продовжити акцію на весь район та закликаємо всіх приєднатися до неї», — зазначив голова Єланецької районної парторганізації ВО «Батьківщина» Олексій Гулін.