Миколаївські «батьківщинівці» проголосували за ремонт доріг в Березнегуватському районі

Депутати Березнегуватської районної ради від ВО «Батьківщина» (Миколаївська область) виступили з ініціативою виділити кошти з районного бюджету на ремонт дороги місцевого значення.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Завдяки позиції партійців сесія Березнегуватської районної ради прийняла рішення про виділення понад одного мільйона гривень на ремонт дороги Т 15-08 Калинівка-Снігурівка-Березнегувате.

Під час голосування у раді «батьківщинівець» Віктор Глиняний запропонував, щоби реконструкція траси проходила під пильним наглядом та контролем з боку громадськості.

«Дорога Т 15-08, як і більшість доріг в Миколаївській області, знаходиться у ганебному стані. Роками влада лише робили вигляд, що займається ремонтом доріг. Насправді здійснювався так званий ямковий ремонт, латалися окремі ділянки, а проблема не вирішувалися. Фракція ВО «Батьківщина» наполягла на тому, аби провести більш серйозний ремонт траси», — зазначив депутат Березнегуватської районної ради від «Бетьківщини» Анатолій Фрунзе.