Миколаївські «батьківщинівці» протистоять тарифному геноциду

Представники Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» пікетували сесію Миколаївської міської ради, на якій мало вирішиться питання про мораторій стосовно підвищення тарифів на послуги ЖКГ.

Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, до акції долучилися й представники інших демократичних сил. Переважну кількість учасників акції складали люди похилого віку, які найбільш постраждають в разі підвищення послуг ЖКГ.

Перед присутніми виступив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець. «Драконівські тарифи, який встановив цей уряд, будуть просто вбивати людей. Як людина, що пройшла іспити в АТО, переконаний, — нині в Україні дві війни. Одна – з російським агресором. Другу війну розпочали проти українців. У вигляді непід’ємних тарифів», — зазначив Олег Кравець.

До учасників акції звернувся голова Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов. «Йду на сесію міськради, аби захистити ваші права. На жаль, нині державою встановлені неймовірно високі тарифи на послуги постачання електроенергії, тепла, води. Водночас Україна в змозі видобувати газ у власних потребах. Юлія Тимошенко наполягає на тому, що ми маємо відмовитися від дорогого газу. Втім, олігархам вигідно підвищувати тарифи задля купівлі «золотого» блакитного палива. Батьківщинівці Миколаївщини однозначно виступають за введення мораторію на підвищення тарифів на енергоносії», — зазначив Михайло Соколов.DSC_0990 DSC_0991 DSC_0996 DSC_1001 DSC_1004 DSC_1008 DSC_1009 DSC_1012