Миколаївські «батьківщинівці» спростували наклеп

Депутати Миколаївської обласної ради Олександр Бондар та Анатолій Ніколенко заявили, що й надалі працюватимуть у складі фракції «Батьківщини». Вони спростували інформацію, поширену в окремих ЗМІ стосовно їхнього ймовірного виходу з фракції.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», останнім часом окремі інтернет-видання розповсюджують неправдиву інформацію відносно партійців.

«Комусь вигідно дестабілізувати ситуацію в обласній організації «Батьківщини». Це не вдасться. Представники ВО «Батьківщина» не збираються розбігатися і залишати свій «корабель» з такою патріотичною назвою. За мене люди голосували, як за депутата від «Батьківщини», тож маю виправдати довіру», — зазначив депутат Миколаївської обласної ради Олександр Бондар.

Його підтримав колега, Анатолій Ніколенко, який зазначив, що жодних дій з виходу зі фракції не робив і не збирається брати участь в політичних «розборках». Він готовий у складі фракції «Батьківщина» в обласні раді працювати задля майбутнього економічного зростання Миколаївщини, поліпшення добробуту громадян, розвитку інфраструктури.