Миколаївські «батьківщинівці» відстоюють права мешканців багатоповерхівок

Миколаївські партійці передали меру Миколаєва Олександру Сєнкевичу та членам міськвиконкому звернення з приводу визнання незаконності конкурсу з керуючою компанією «Місто для людей – Миколаїв» та розірвання з нею укладених договорів на обслуговування житлових будинків.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», договори укладалися із порушеннями законодавства, а керуюча компанія запропонувала мешканцям багатоквартирних будинків сплачувати квартплату за завищеним тарифом.

«Під тиском громадян Миколаєва та за підтримки Миколаївської  «Батьківщина» на виконкомі ухвалено важливе рішення про звернення до суду стосовно оскарження раніше укладених договорів. Вважаю, що це наша спільна перемога. Працюватиме і надалі на благо громади Миколаєва, аби не допустити тарифного геноциду», — зазначив перший заступник голови обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Очільник Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Солодов підкреслив, що лише спільними діями громади та партійців вдалося не допустити впровадження несправедливих тарифів. Активіст Миколаївської «Батьківщини» Ігор Павлов зазначив, що позиція партії знаходить підтримку людей, які готові відстоювати свої права всіма способами, — від мітингів до звернень до суду.