Миколаївські «батьківщинівці» відстоюють права мешканців багатоповерхівок

До громадської приймальні Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» масово звертаються містяни із скаргами на незадовільне комунальне обслуговування. Така ситуація склалася у зв’язку із намаганням влади ліквідувати ЖЕКи, втім нічого не пропонуючи взамін.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», місцеві партійці виступили із заявою, в якій закликають місцеву владу негайно розібратися із ситуацією.

«Справа в тому, що зараз люди сплачують чималі гроші за утримання житлових будинків та прибудинкових територій. Втім вони йдуть в «нікуди», адже колишні ЖЕКи повністю відсторонилися від питань проведення ремонтів, заміни трубопроводів, впорядкування територій. У зв’язку із недостатнім фінансовим ресурсом не в змозі вирішити ці проблеми і новостворені ОСББ», — зазначив голова Миколаївської міської парторганізації «батьківщинівців» Олександр Солодов.

Партійці вважають таку ситуацію неприпустимою та закликають міську владу не кидати людей напризволяще з комунальними проблемами.