Миколаївські «батьківщинівці» відзначили День незалежності

24 серпня з нагоди 26-ої річниці проголошення Незалежної України представники Миколаївської парторганізації ВО «Батьківщина» зібралися на мітинг біля пам’ятника Т. Шевченку.

Як повідомляє прес-служба Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина», активісти пройшли вулицями міста, розгорнувши державні та партійні прапори, тримаючи плакати із зображеннями Т.Шевченка і В.Чорновола. Вони взяли участь у спільному виконанні Державного Гімну та почтили хвилиною мовчання загиблих в Україні.

«На жаль, Україна так і не позбулася бандитської, грабіжницької влади. Тільки тепер влада вдягла вишиванки, зображуючи патріотизм і любов до України. Для мене сьогодні водночас святковий день і день трауру за моїми побратимами, які захищали свободу та Незалежність країни на передовій  і не повернулися додому. На жаль, ми так і не здобули повної економічної та політичної незалежності. Своїми діями, виходом на цей мітинг ми звертаємо увагу нинішньої влади на зубожіння українського народу, необхідність вивести країну з війни та налагодити нормальне життя, якого достойні українці», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Партійні активісти також закликали небайдужих громадян підтримати акцію «батьківщинівців» відносно заборони затоплення Національного природного парку «Бузький Гард».