Миколаївські «батьківщинівці» відзначили річницю створення партії екстремальними змаганнями

В селі Мигія Первомайського району Миколаївської області відбулася зустріч партійного активу «батьківщинівців» з нагоди 18-ої річниці створення партії. Представники Вознесенської, Первомайської, Арбузинської, Миколаївської районних та міських партосередків, обласної організації взяли участь у перегонах на рафтах порогами річки Південний Буг.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», під час зустрічі відбулося нагородження партійців, які стояли у витоків створення та розбудови «Батьківщини».

«Подібні зустріч сприяють формуванню єдиного командного духу, гуртують колектив однодумців. Окрім цього, ми розпочинаємо компанію з недопущення підняття рівня Олександрівського водосховища та проти затоплення частини Національного природного парку «Бузький Гард». Саме завдяки позиції «Батьківщини» заповіднику було надано статус Національного парку. Тож сьогодні ми засуджуємо наміри «Енергоатому» підняти рівень водосховища та підтопити місцевість, що представляє собою культурну, природну та історичну цінність», — повідомив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов.

Як зазначив перший заступник голови обласного партосередку Олег Кравець, 18-тий день народження партії доводить, що «Батьківщина» це потужна політична сила, а не короткотерміновий проект. Це найстарша й найбільша українська парламентська партія з розгалуженою та потужною структурою в усіх регіонах України, від великих міст до маленьких сіл.

В спуску на рафтах взяли участь три команди, а переможцем стала команда «батьківщинівців», капітаном якої був Михайло Соколов.