Миколаївські «батьківщинівці» відзначили свято Водохреща

Партійці Миколаївського осередку ВО «Батьківщина» виконали традиційний православний обряд у день Хрещення Господня, — купання в крижаній воді.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» в заході взяли участь і новачки, і партійці, які вже не перший рік здійснюють занурення в ополонку.

«15 років тому вперше відзначив свято Водохреща за всіма обов’язковими традиціями. Ополонку роблю зазвичай сам в річці Інгул біля Пелагіївського монастиря. Для мене, як для віруючої людини, цей обряд має особливе духовне значення. Це справжнє свято очищення. Було би добре, щоби й наша діюча влада пройшла справжнє очищення від недобрих справ та помислів», — зазначив депутат Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександр Бондар.

Представники апарату обласної партійної організації провели обряд купання в Миколаєві, в освяченій ополонці на річці Південний Буг.