Миколаївські «батьківщинівці» вирішують питання водопостачання

Очільник Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Вадим Підберезняк взяв участь в роботі сесії Тридубівської сільської ради Кривоозерського району та провів зустріч з депутатами.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», до керівника миколаївських партійців звернулися мешканці села з проханням допомогти із завершенням робіт з водопостачання.

«Будучи депутатом Верховної Ради України 8-го скликання, виділив депутатські гроші в розмірі 700 тисяч гривень для буріння артезіанської свердловини в селі Тридуби. Адже в селі гостро постала проблема забезпечення людей питною водою. На жаль, підрядна організація недбало поставилася до виконання робіт. Гроші використані, а води так і немає», — зазначив «батьківщинівець» Вадим Підберезняк.

Він пообіцяв людям, що доведе справу до кінця, зустрінеться із підрядником та змусить його виконати умови угоди. Незважаючи на те, що в цьому окрузі обрано народного депутата від «Слуги народа», виборці продовжують звертатися саме до Вадима Підберезняка по допомогу.