Миколаївські «батьківщинівці» виступають проти корупції в обласній раді

Фракція «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді звернулася з листом до обласної партійної організації «БПП «Солідарність» та керівництва фракції в облраді з проханням відкликати скандального депутата Федора Барну з посади голови планово-бюджетної комісії.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», таке рішення прийнято на засіданні фракції, а озвучив його очільник миколаївських партійців Михайло Соколов в ефірі телеканалу «Миколаїв».

На думку керівника обласної парторганізації «Батьківщина» Михайла Соколова, БПП повинен ініціювати і винести на сесію обласної ради питання про заміну керівника постійної депутатської комісії з питань регіонального розвитку, планування, бюджету, фінансів та інвестицій. Причина такого рішення «батьківщинівців» полягає в недостойній поведінці представника фракції «Солідарності», який проголосував за рішення в інтересах миколаївського кримінального авторитета.

«Депутати обласної ради від «Батьківщини» вважають, що Федір Барна не може очолювати комісію та не повинен мати важелів впливу на прийняття тих чи інших рішень обласною радою. Такі люди, як Барна ганьблять обласну владу в цілому. Тож він має сам піти з посади», — зазначив керівник миколаївських «батьківщинівців» Михайло Соколов.