Миколаївські «батьківщинівці» виступають проти рейдерів

В офісі Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» відбулися збори представників фермерських господарств області та місцевих депутатів, в яких взяв участь один з найуспішніших аграріїв України Андрій Гордійчук та очільник миколаївських партійців Михайло Соколов.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на зустрічі розглянуті проблеми, пов’язані із рейдерським захопленням земель в області. За словами фермерів, вони зіткнулися з одним з найбільших агро холдингів країни, який використовує будь-які брудні засоби для захоплення їхніх сільгоспземель.

«Факти рейдерського захоплення землі зафіксовані представниками «Батьківщини» в Арбузинському, Єланецькому, Братському та інших районах області. Отже ми ухвалили рішення розробити спільну стратегію, що перешкоджає масовому рейдерству і надавати від партії юридичну, інформаційну та будь-яку іншу допомогу селянам, які вже зіткнулися з проблемою», — зазначив голова ВО «Батьківщина» в Миколаївській області Михайло Соколов.

Андрій Гордейчук підтвердив, що випадки таких рейдерських захоплень відбуваються не тільки в Миколаївській області, а по всій країні. Тож для захисту інтересів селян слід об’єднати зусилля юристів, фермерів,   партійних активістів.