Миколаївські «батьківщинівці» виступають за збереження районних бібліотек

Представники Вознесенської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Миколаївської області занепокоєні перспективою закриття центральної бібліотеки.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у Вознесенську планують закрити центральну районну бібліотеку та передати унікальний бібліотечний фонд до сільських бібліотек.

«Під час зустрічей з працівниками бібліотеки з’ясувалося, що в селах просто не зможуть зберегти книжковий фонд. Адже приміщення не опалюються, не мають пристосованих площ. Втім можновладці району планують таки реформувати унікальний бібліотечний фонд та передати його до сіл. Тобто фактично знищити інформаційну пам’ять поколінь», — зазначає депутат Вознесенської районної ради Василь Дриганич.

«Батьківщинівець» під час зустрічей привітав працівників бібліотечної системи з наступаючим професійним святом та пообіцяв відстояти їх інтереси на рівні районної ради.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31