Миколаївські «батьківщинівці» виступають за збереження районних бібліотек

Представники Вознесенської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Миколаївської області занепокоєні перспективою закриття центральної бібліотеки.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у Вознесенську планують закрити центральну районну бібліотеку та передати унікальний бібліотечний фонд до сільських бібліотек.

«Під час зустрічей з працівниками бібліотеки з’ясувалося, що в селах просто не зможуть зберегти книжковий фонд. Адже приміщення не опалюються, не мають пристосованих площ. Втім можновладці району планують таки реформувати унікальний бібліотечний фонд та передати його до сіл. Тобто фактично знищити інформаційну пам’ять поколінь», — зазначає депутат Вознесенської районної ради Василь Дриганич.

«Батьківщинівець» під час зустрічей привітав працівників бібліотечної системи з наступаючим професійним святом та пообіцяв відстояти їх інтереси на рівні районної ради.