Миколаївські «батьківщинівці» виступили проти повернення до влади колишніх регіоналів

Представники Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» взяли участь в акції протесту громадськості, яка відбулася біля приміщення облдержадміністрації.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», невдоволення протестантів викликано призначенням на посади заступника губернатора та заступників мера Миколаєва чиновників, які під час Революції Гідності виступали проти демократичних процесів та представляли інтереси «регіоналів».

«Ми вважаємо, що в Миколаївській області, як і у Верховній Раді відбувається неприродне об’єднання пропрезидентських політичних сил з колишніми представниками партії регіонів. Ми не хочемо, щоб місто та область знову «розхитували». Патріотичне населення знайде в собі наснаги і скаже жорстке «ні» черговому захопленню влади з боку регіоналів», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

За його словами патріоти налаштовані рішуче, готові відновлювати самооборону, аби не допустити повернення до влади антиукраїнських сил.