Миколаївські «батьківщинівці» виступили за наведення порядку в обласному центрі

Представники ВО «Батьківщина» зустрілися з людьми, які вийшли на центральну вулицю Миколаєва, пікетуючи сесію Миколаївської міської ради. Серед учасників акції – працівники кіосків, які обурені рішенням міськради демонтувати ларьки, де продають картки для поповнення телефонів. Вони вважають, що таким рішенням міськрада позбавить роботи понад дві тисячі миколаївців.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці вступили в діалог з людьми та закликали не влаштовувати провокаційні акції.

Перший заступник голови обласного осередку «Батьківщини» Олег Кравець, звертаючись до пікетувальників відзначив, що він з однопартійцями буде відстоювати права представників малого бізнесу. Водночас висловився за наведення порядку в місті, тобто за поступовий демонтаж незаконних конструкцій, які заполонили місто.

«На жаль, люди стали заложниками непростої ситуації. З одного боку вони, працюючи в нелюдських умовах, в так званих будках, начебто мають робочі місця. З іншого – отримують зарплату в конвертах від своїх роботодавців і самі постраждають, коли прийде час пенсії», — зазначив на мітингу Олег Кравець.

«Батьківщинівці» переконані, що незаконні конструкції слід знести, а людям запропонувати робочі місця в стаціонарних приміщеннях, наприклад в супермаркетах. Свою позицію партійці разом з громадськістю відстоювали на сесії Миколаївської міської ради.