Миколаївські «батьківщинівці» вітають дітей з прийдешніми святами

Депутати Первомайської міської ради від ВО «Батьківщина» (Миколаївська область) Тимур Глушко, Володимир Михайлюк та Олексій Молдован відвідали навчальні заклади Первомайська, привітали їхніх вихованців та вручили новорічні подарунки.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«З наближенням Нового року та Різдва Христового всі вірять в дива, в те, що новий рік принесе добро та благополуччя родинам, мир в країну. З найбільшим нетерпінням чекають свят та подарунків діти. Наша парторганізація традиційно вітає вихованців дитячих садків та шкіл, центру соціально-психологічної реабілітації дітей, вони ж віддячують гарними виступами», — зазначив очільник Первомайського міського партосередку ВО «Батьківщина» Тимур Глушко.

Депутати Первомайської міськради подарували дітям солодощі, а навчальні заклади отримали необхідне обладнання та ялинки. Керівники закладів подякували «батьківщинівцям» за турботу та чуйність.