Миколаївські «батьківщинівці» визначили пріоритетні напрями роботи

В офісі Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» відбулася робоча нарада з очільниками місцевих партосередків, депутатами різних рівнів, партійними активістами.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», учасники зібрання підбили підсумки діяльності з початку року, обговорили нагальні питання розбудови політичної сили на місцях, визначили пріоритети агітаційної роботи.

«По-перше, вітаю всіх «батьківщинівців» з черговою перемогою нашої партії на виборах до ОТГ. Ми знову довели, що навіть міцний адмінресурс, який використала влада 29 квітня, не допоміг їй перемогти. Адже майже 36% виборців віддали свої голоси «Батьківщині». По-друге, такі високі результати виборів в країні зобов’язують нас, миколаївців, докласти максимальних зусиль для подальших перемог на виборах президента та до парламенту», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина Михайло Соколов.

Представник виконавчого секретаріату партії Ігор Заречанський поінформував присутніх про сучасну розстановку політичних сил в країні та роль «Батьківщини». Він окреслив першочергові завдання, які поставила лідер партії Юлія Тимошенко перед всіма парторганізаціями та закликав до активної роботи з виборцями.