Миколаївські «батьківщинівці» вклонилися Кобзареві

В День народження Тараса Шевченка миколаївські «батьківщинівці» разом з представниками інших демократичних сил та активістами міста вшанували пам’ять великого українського поета.

Як повідомляє пресслужба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», присутні читали вірші Кобзаря, висловлювали свої думки з приводу ситуації в країні, поклали квіти до пам’ятника поетові.

«Поклик Шевченка «Борітеся – поборете!» став головним девізом національно-визвольної боротьби українців, яка зрештою привела до нашої Незалежності. Бойовий дух і звитяга наших захисників на східному фронті живляться поезією Шевченка сьогодні. Ми маємо радіти від того, що цього дня народилася людина, яка є символом нашої національної культури та свідомості народу – Тарас Шевченко», – зазначив на мітингу голова миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Вадим Підберезняк.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31