Миколаївські «батьківщинівці» вклонилися Кобзареві

В День народження Тараса Шевченка миколаївські «батьківщинівці» разом з представниками інших демократичних сил та активістами міста вшанували пам’ять великого українського поета.

Як повідомляє пресслужба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», присутні читали вірші Кобзаря, висловлювали свої думки з приводу ситуації в країні, поклали квіти до пам’ятника поетові.

«Поклик Шевченка «Борітеся – поборете!» став головним девізом національно-визвольної боротьби українців, яка зрештою привела до нашої Незалежності. Бойовий дух і звитяга наших захисників на східному фронті живляться поезією Шевченка сьогодні. Ми маємо радіти від того, що цього дня народилася людина, яка є символом нашої національної культури та свідомості народу – Тарас Шевченко», – зазначив на мітингу голова миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Вадим Підберезняк.