Миколаївські «батьківщинівці» вклонилися Кобзареві

Активісти Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» та миколаївської ГО «Батьківщина молода» поклали квіти до пам’ятника та взяли участь у мітингу на честь 203-ої річниці народження Тараса Шевченка.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці у пам’ятника Кобзареві читали вірші великого українця, закликали мешканців міста боротися за свої права.

«Поклик Шевченка «Борітеся – поборете!» став головним девізом національно-визвольної боротьби українців, яка зрештою привела до нашої Незалежності. Саме цими словами Кобзаря надихалися студенти, які були учасниками Революції Гідності. Бойовий дух і звитяга наших захисників на східному фронті живляться поезією Шевченка сьогодні. Завдяки його творам ми впевнені, що переможемо окупантів, повернемо Україні і Донбас, і Крим», — зазначив учасник АТО, перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

шев1 шев2