Миколаївські «батьківщинівці» впорядкували територію парку «Богоявленський»

За ініціативи Миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» партійці провели еко-тусовку в парку «Богоявленський», що знаходиться в Корабельному районі міста Миколаєва.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в акції з наведення порядку в парку взяли участь близько 30 активістів Миколаївської обласної та міської партійних організацій, «Батьківщини молодої».

За словами одного з ініціаторів проведення заходу, заступника керівника обласної громадської організації «Батьківщина молода» Олени Рябенко, вирішено було зайнятися прибиранням парку «Богоявленський», улюбленому місці відпочинку місцевих жителів. Адже міська влада майже не займається впорядкуванням території парку, тож він знаходився у жахливому стані. «Ми вирішили самостійно навести тут лад, не чекаючи допомоги від влади. Аби залучити більше молоді, назвали захід «еко-тусовкою». Приємно, що нашу ініціативу підтримали саме молоді люди, а місцеві жителі схвально віднеслися та дякували за допомогу».

Миколаївські «батьківщинівці» прибрали сміття в парку та вивезли його з території власним транспортом. Це – перша в цьому році акція, наступні будуть проведені в інших районах міста.

еко1 еко2 еко3 еко4 еко5 еко6