Миколаївські «Батьківщинівці» вшанували пам’ять борців за Незалежність

24 серпня миколаївські партійці провели мітинг на честь 27-ої річниці Незалежності України, вшанували пам’ять загиблих вчора на Донбасі бійців та всіх тих, хто віддав життя за вільну країну.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», активісти поклали квіти до пам’ятника Т. Шевченка, меморіалу загиблих під час другої світової війни та пам’ятного знаку на честь бійців АТО. «Батьківщинівці» пройшли вулицями міста з розгорнутим прапором України.

«В цей день шануємо всіх, хто віддав життя з Україну та її незалежність. Ми несемо відповідальність перед їхніми родинами, перед майбутнім поколінням. На жаль, нинішня корумпована та олігархічна влада не в змозі виборювати українську незалежність. Єдиним лідером нації є Юлія Тимошенко, яка пропонує новий курс країни», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.