Миколаївські «батьківщинівці» вшанували пам’ять Героїв

Сьогодні представники Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» взяли участь у мітингу біля пам’ятника Героям Небесної Сотні в Європейському сквері. Разом із представниками демократичних сил вони поклали квіти та вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання.

Як повідомляє прес-служба Миколаївського партосередку ВО «Батьківщина», урочисті заходи в День Гідності та Свободи за участі партійців відбулися в усіх районах та містах області.

«Цей День є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні. Втім нинішня влада зраджує інтересам Майдану, в чому ми переконуємося щодня. Непомірні тарифи, криза в усіх сферах суспільства, зубожіння нації, – неповний перелік злочинів влади. «Батьківщинівці» Миколаївщини готові протистояти діям нинішньої влади активними вчинками», — зазначив голова Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов. rev3 rev4