Миколаївські «батьківщинівці» вшанували пам’ять загиблих у війнах

В День пам’яті та примирення партійці Миколаєва поклали квіти до меморіалу бійців, що загинули у Другій світовій війні та меморіалу «Струни пам’яті» на честь бійців АТО. На центральній площі міста партійці провели мітинг та вшанували хвилиною мовчання загиблих.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», цього ж дня представники осередку відвідали притулок для самотніх громадян, вручили їм подарунки та організували святковий обід.

«В День пам’яті та примирення ми згадуємо тих, хто поклав своє життя за свободу та незалежність нашої країни. В часи Другої світової війни і зараз, коли українські хлопці виборюють свободу нашої держави, захищаючи її від російських окупантів. Народ лише тоді буде самодостатнім, доки буде пам’ятати своїх героїв. Ми пам’ятаємо та закликаємо всіх небайдужих громадян приєднуватися до акції з примирення та за мир в Україні», — зазначив на мітингу перший заступник голови Миколаївської парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» готує подання до Конституційного суду щодо скасування підписаного президентом закону про гральний бізнес

Докладніше

«Кандидати в депутати не повинні потрапляти в залежність від партії» — Вадим Підберезняк

Докладніше

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31