Миколаївські «батьківщинівці» вшанували пам’ять жертв політичних репресій

Представники Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» взяли участь в заходах з вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

Як повідомляє прес-служба парторганізації, до місця, де встановлено пам’ятний знак невинним, прийшли десятки городян. Серед них, — «батьківщинівці».

За словами першого заступника голови обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олега Кравця, цей день представники партії вважають знаковим. Адже постраждалими від репресій є не лише ті, хто зазнав наслідків сталінського режиму. «Батьківщинівці» страждали від кучмівського режиму, від януковича. Настав режим Порошенка.

«Та постанова 1937-го року «Про антирадянські елементи», здається, написана сьогодні. Тоді були знищені тисячі людей лише за те, що по-іншому мислили, по-іншому себе вели. Нічого не змінюється. Сотні людей перебувають за гратами виключно з причини політичної позиції. З часів Кучми та Януковича», — зазначив Олег Кравець, перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина».