Миколаївські «батьківщинівці» вшанували воїнів-афганців

За участі та ініціативи миколаївських партійців в області відбулася низка заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», найбільш масштабно відзначили пам’ятну дату в смт Криве Озеро, в Очакові та Миколаєві.

«Сьогодні на Кривоозерщині проживає понад 60 учасників афганських подій, є родини, які втратили своїх близьких у тій війні. Шість років тому саме за ініціативи «Батьківщини» в селищі було встановлено пам’ятний знак воїнам-афганцям. Сьогодні всі приходять до знаку, аби вклонитися героям минулих років та сучасним героям, що боронять нашу незалежність на Сході країни», — зазначила голова Кривоозерської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Наталія Дурачевська.

За словами очільника очаківських партійців Євгена Тимошенка, до міської партійної організації звернулися представники Спілки воїнів-афганців після неодноразових прохань, адресованих органам місцевого самоуправління. Місцева влада відмовляла у виділенні коштів на виготовлення меморіальних дощок з іменами загиблих героїв-земляків. «Батьківщинівці» допомогли. Тож в урочистий день партійці передали Спілці дві меморіальних дошки, провели мітинг та поклали квіти до пам’ятника воїнам-афганцям.

афган4афган3афган2афган1