Миколаївські «батьківщинівці» взяли участь у відкритті патріотичної виставки

Представники Миколаївського партосередку ВО «Батьківщина» побували на відкритті фотовиставки «Наші», в якій представлені фотографії воїнів АТО, зроблені на передовій.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на виставці представлені близько 500 документальних світлин, військові атрибути та знаряддя.

«Подібні заходи вкрай необхідні задля виховання молоді в патріотичних традиціях. Фотографії нагадали про ті страшні моменти війни, які неможливо забути. Переконаний, що виставку мають відвідати ті, хто недостатньо уваги сьогодні приділяє захисту воїнів АТО на мирній території України, — працівникам соціальних служб, керівникам транспортних підприємств, представникам органів влади», — переконаний перший заступник голови Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина», учасник війни на Донбасі Олег Кравець.

З метою захисту прав АТОвців, зокрема тих, хто отримали важкі поранення, в Миколаєві створено Асоціацію інвалідів учасників АТО, співзасновником якої є «батьківщинівець» Олег Кравець.

krav3krav4krav2krav1