Миколаївські «батьківщинівці» взяли участь в акціях до Дня Незалежності України

24 серпня з нагоди 25-ої річниці проголошення Незалежної України представники Миколаївської обласної, міської та районних парторганізації зібралися на мітинг біля пам’ятника Т.Г. Шевченку. Близько 50 партійців розгорнули державні та партійні прапори та тримали в руках великий Державний прапор. В багатолюдних місцях Миколаєва були встановлені партійні палатки, активісти роздавали городянам газети та наглядну друковану продукцію. Найбільший інтерес у жителів викликали листівки з інформацією про боротьбу «батьківщинівців» з тарифним геноцидом.

В мітингу також взяли участь представники інших демократичних політичних сил, представники влади, депутати різних рівнів.

«Для мене сьогодні водночас святковий день і день трауру, — зазначив на мітингу перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець. – Траур за моїми побратимами, які захищали свободу та Незалежність країни на передовій і не повернулися додому. На жаль, ми так і не здобули повної економічної та політичної незалежності. Не змінилися й політичні еліти. Провладна кліка дорвалася до «корита» та буквально розриває країну. Своїми діями, виходом на цей мітинг ми звертаємо увагу нинішньої влади на зубожіння українського народу, необхідність вивести країну з війни та налагодити нормальне життя, якого достойні українці».

Представники миколаївської «Батьківщини» пройшли центральними вулицями міста з Державним Прапором, взяли участь у спільному виконанні Державного Гімну та почтили хвилиною мовчання загиблих в Україні.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31