Миколаївські «батьківщинівці» взяли участь в акції проти тарифного геноциду

Представники Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» підтримали мітинг миколаївців, які виступили проти  незаконно обраної керуючої компанії «Миколаїв — місто для людей».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», сотні жителів Інгульського та Корабельного районів, мікрорайону Соляні висловили свою незгоду з передачею їхнього житла в обслуговування компанії, яка нав’язує містянам найвищий тариф.

«Ми не будемо стояти осторонь, коли людей знову обманюють і поза їхньою волею, на безальтернативній основі, нав’язують тисячам городян непідйомні тарифи. Миколаївські партійці підтримують цей протест і продовжуватимуть боротьбу проти «тарифного геноциду». Ми висунули п’ять вимог до міської влади та до Миколаївського міського голови. В разі їхнього невиконання через тиждень вийдемо на безстроковий мітинг», — зазначив активіст Миколаївської «Батьківщини» Ігор Павлов.