Миколаївські «батьківщинівці» закликали жителів області підписати петицію.

Депутати Миколаївської обласної, районних та міських рад від ВО «Батьківщина» призвали мешканців області доєднатися до спільного громадянського вчинку. Мова йде про підписання електронної петиції на сайті Президента України стосовно перевірки діяльності колишнього Прем’єра.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

DSC_0318

Намір підписатися під петицією озвучив на нещодавній прес-конференції в Миколаєві голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов. «Результати хибного прем’єрства Яценюка очевидні. Рівень ВВП знизився за два роки на два трильйони гривень, інфляція зросла майже на 40%, гривня впала по відношенню до долара утричі. Що сталося з так званим проектом «стіна», із обіцянкою спрямувати на потреби населення дешевий газ власного видобутку, з приростом ВВП, з медичною реформою, з іншими обіцянками? Відповідей немає», — зазначив Михайло Соколов.

Отже «батьківщинівці» призвали всіх небайдужих громадян долучитися до підписання на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України (https://petition.president.gov.ua/petition/23004) електронної петиції №22/023004-еп. від 11.04.2016 «Доручити Національному Антикорупційному Бюро України перевірку діяльності А. Яценюка на посту Прем’єр-міністра України». А також — підтримати ініціативу ВО «Батьківщина» щодо створення Тимчасової слідчої комісії для розслідування корупції в уряді А. Яценюка.